Eladó családi ház Pilis 59 900 000 Ft

Leírás

Új betoncserép tetővel, belülről teljesen felújítva


 


Pilisen a Móricz Zsigmond utcában található az ingatlan.


Az 1159 nm-es telken egy 118 nm hasznos lakóterületű családi ház épült a ’80-as években, mely alatt 47 nm-en szuterén szint lett kialakítva. Itt található a 23 nm-es garázs-mosókonyha, illetve a kazánház és tárolók. A lakóépülethez csatlakozik még egy kb. 18 nm-es nyárikonyha, mely akár vállalkozásnak is helyet adhat, vagy a családdal együtt költöző külön generáció kényelmes lakhelye lehet.


Az ingatlan beosztása nagyon praktikus, a mai kor igényeinek teljes mértékben megfelelő. Két bejáraton keresztül tudunk bejutni a lakótérbe, az egyik egy kis előtéren keresztül a konyhába vezet, a másik a teraszról nyílik, ahonnan közvetlenül a nappaliba jutunk. A négy hálószoba külön nyílik, így mindenkinek zavartalanul van lehetősége önálló kis birodalom kialakítására.


Az épület az elmúlt időszakban számos felújításon esett át. Ennek keretében megújult a tetőszerkezet, a ház új betoncserép héjazatot kapott, ki lettek cserélve az ablakok és a kültéri ajtók. Az ablakok szúnyoghálósok, redőnyösek. A beltéri ajtók cseréje részben szintén elkészült, de ott még 3 ajtó cserére vár. Ezekhez az új beltéri ajtók azonban a vételár részét képezik. Megújult a konyha, újra lett járólapozva, és egy csodálatos konyhabútor lett beépítve. A konyhabútorban a beépített mikró, az Electrolux sütő és a főzőlap a vételár részét képezi. Az új konyhagépek magasabb teljesítményű elektromos igényének kielégítése érdekében új villanyvezetékek lettek bevezetve.


Megújult a fűtésrendszer is. Új kombi cirkó lett vásárolva, valamint az alternatív fűtési lehetőség miatt egy új Totya vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésre áll. Újak a hőleadó radiátorok is.


A szobákban újak a laminált padló burkolatok , ugyanúgy, ahogyan a fürdőszoba és a külön WC is új burkolást kapott.


Teljesen új a kerítés, valamint az elektromos nyitódású kapu.


Az ingatlan összközműves, a kert locsolására pedig fúrt kút is rendelkezésre áll.


Az ingatlan hitelre és CSOK-ra alkalmas. Amennyiben ezekkel a finanszírozási formákkal szeretné megvásárolni, irodánk bankfüggetlen, ingyenes ügyintézéssel tudja ebben segíteni.

Családi ház részletei

Ár: 59 900 000 Ft
Méret: 141 négyzetméter
Azonosító: 11376107
Telek: 1159 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Komfort fokozat: Összkomfort
Kor: 21-50 éves
Egész szobák: 5

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Kábel TV
  • Pince