Eladó ház Pilis, 56.900.000 Ft, 226 négyzetméter
56,9 mFt
Pilis,
eladó ház
Méret:
226 négyzetméter
Szobák:
7
Fűtés jellege:
Központi
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
id0292020
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Pilis
Alapterület:
226 négyzetméter
Ár:
56.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10189791
Szobák száma:
7
Fűtés jellege:
központi
Kor:
21-50 éves
Telekterület:
1763
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Pilis központi részén vásárolhatja meg ezt a csodálatos ingatlant, ahol vállalkozása működtetéséhez, illetve családja akár két generációja lakhatásának is kiváló megoldást talál.
Az 1763 nm-es telken egy 138 nm hasznos alapterületű vállalkozási épület áll. Az épületben 3 különálló helyiség van, ahol a vállalkozási tevékenység folyhat, valamint a dolgozók kiszolgálására alkalmas fürdő és konyha helyiség. Az épület mellett még egy 30 nm-es tároló is kialakításra került.
A lakóépület szintén rengeteg lehetőséget rejt magában. Közös terasz köti össze a két lakrészt. Az egyik lakrész földszintes, 86 nm-es, nappali, 2 szoba, előtér, konyha, fürdő, kazánház, és külön WC elosztású. A másik lakrész kétszintes, összesen 138 nm-es, a földszinten egy hatalmas nappali, egy szoba, közlekedő, fürdő, míg a tetőtérben 2 szoba, egy fürdő és egy közlekedő kapott helyet. Szintén itt lett kialakítva egy szauna is, ahol a napi stressztől és fáradtságtól meg lehet szabadulni. Az épület ezen részéhez kapcsolódik egy 23 nm-es garázs, melyből bejárási lehetőség van a földszinti közlekedőn keresztül a lakrészbe.
Az ingatlanra a vezetékes víz, a gáz és a 3 fázis be van vezetve, a csatorna csonk a kerítésen belül. A fűtésről gázkazán, a melegvíz ellátásról villanybojler gondoskodik. A ház védelméről – bár eddig még nem volt rá szükség - riasztó gondoskodik
Az épület utcafronti része téglából épült az 1980-as években, míg a másik rész 2000-ben szilikátból. Az épület szigetelt. Az új rész nappalijában , a szobában és a fürdőben padlófűtés van . A nappali gyönyörű márvány járólapos. Az épületben 3 légkondicionáló gondoskodik a kellemes hőmérsékletről. Az ingatlan tehermentes.
Amennyibe hitellel szeretné megvásárolni, irodánk bankfüggetlen, ingyenes hitelügyintézéssel tudja Önt segíteni.
Érdeklődés
Pilis Home Ingatlan
Az értékesítő:
Pilis Home Ingatlan
E-PORT XXI. Kft.
+36-20-365-82-76
 
 
 
 
 
 
Küldés