Eladó ház Pilis, 55.900.000 Ft, 180 négyzetméter
55,9 mFt
Pilis,
eladó ház
Méret:
180 négyzetméter
Szobák:
3
Fűtés jellege:
Központi
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
id0012021
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Pilis
Alapterület:
180 négyzetméter
Ár:
55.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10396564
Szobák száma:
3
Fűtés jellege:
központi
Kor:
21-50 éves
Telekterület:
685
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Több évtizede működő szikvízüzem kiterjedt ügyfélkörrel és egy gyönyörűen felújított lakóházzal eladó! Az ár egyben tartalmazza a szikvízüzemet, a bejáratott ügyfélkört, és a lakóházat is!

Pilis központjától néhány száz méterre, a Bercsényi utcában található az ingatlan. A 685 nm-es telken egy 83 nm hasznos alapterületű, szinteltolásos lakórész, alatta egy 45,5 nm-es garázs, kazánház, tároló helyiségekből álló szuterén és egy különálló 48 nm-es szikvízüzem kapott helyet. Amennyiben más vállalkozást szeretne a szikvízüzem épületében üzemeltetni, annak sincs akadálya.
A lakóépület földszintjén közlekedő, egy hatalmas nappali és étkező egy légtérben, konyha, spejz és egy WC kapott helyet, míg a szinteltolásos részben 2 hálószoba és egy fürdőszoba található. Alatta a garázs és kazánház. A lakótér burkolata járólap és laminált padló.

Az ingatlan fűtése gázkazánnal, illetve vegyes tüzelésű kazánnal megoldott, mely utóbbi környezetbarát fűtési módként is funkcionál, hiszen napraforgó héjjal lehet benne fűteni a kazánnal egybeépített adagoló berendezés segítségével. Ezzel fűtve nemcsak a környezetet, hanem a pénztárcáját is tudja kímélni, hiszen egy egész téli szezon fűtőanyag költsége ezzel a fűtési móddal mindössze 70.000.- Ft!

Az épület szilikátból épült, mely 10 cm-es dryvit szigetelést kapott. Összközműves, vezetékes víz, gáz, csatorna be lett vezetve. A kert locsolása, illetve a szikvízüzem ellátása fúrt kútról megoldott. A 3 fázis szintén bevezetésre került.
13 éve az épületet felújították, a tető új zsindelyhéjazatot kapott. A villamos rendszer részben fel lett újítva, az emeleti fürdőben és a földszinti mosdóban a vízvezetékek ki lettek cserélve. A hagyományos ablakok hőszigetelését is megoldották, a külső szárnyakba dupla üveg lett téve, így jelenleg 3 rétegű ablak gondoskodik az épület lehető legkedvezőbb hőháztartásáról.

Az épület hitelfelvételre, CSOK-ra alkalmas. Amennyiben ezen finanszírozási módokkal szeretné az ingatlant megvásárolni, irodánk bankfüggetlen, ingyenes hitelügyintézéssel tudja Önt ebben segíteni.
Érdeklődés
Pilis Home Ingatlan
Az értékesítő:
Pilis Home Ingatlan
E-PORT XXI. Kft.
+36-20-365-82-76
 
 
 
 
 
 
Küldés