Eladó családi ház Pilis 34 500 000 Ft

Leírás

Pilis telepi részén az állomástól kevesebb, mint 10 perces sétára található az ingatlan. Iskola, óvoda, bolt 5 percen belül megközelíthető.
A téglaépület hasznos alapterülete 151 nm, melyből 69 nm lakórész, 82 nm kétszintes üzlethelyiség. Az üzlethelyiség hasznosítható lenne kávézóként, étteremként, cukrászdaként, ezekből ugyanis mindből teljes hiány van Pilisen. Azonban, ha mégsem vállalkozásban gondolkodik, lehetséges belőle kialakítani egy különálló lakrészt is, így két generáció együtt, de mégis különélésére is alkalmas az ingatlan. A kialakított lakórész 2 szoba, konyha, fürdő, közlekedő, előtér, külön WC helyiségekből áll. Az üzletrész mindkét szinten mosdókat, a földszinten 30 nm-es, az emeleten 38 nm-es közösségi teret foglal magába.
A kert 726 nm-es. Az udvaron nyárikonyha, tároló, istálló és egy hatalmas pince segítheti a gazdálkodást, illetve a vállalkozást.
Az ingatlan összközműves, a kert locsolása fúrt kútról megoldható, így költséghatékonyabb. A melegvíz ellátásról és a fűtésről gáz kombi cirkó gondoskodik, de alternatív fűtési módként egy kandalló is rendelkezésre áll.
Az ingatlan hitelezhető. Amennyiben ezzel a finanszírozási formával szeretné megvásárolni, irodánk bankfüggetlen, ingyenes ügyintézéssel tudja önt segíteni.

Családi ház részletei

Ár: 34 500 000 Ft
Méret: 151 négyzetméter
Azonosító: 10944115
Irodai azonosító: ID0112022
Telek: 726 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort
Kor: 50 évesnél régebbi
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Melléképület
  • Pince