Eladó ház Pilis, 25.900.000 Ft, 122 négyzetméter
25,9 mFt
Pilis,
eladó ház
Méret:
122 négyzetméter
Szobák:
4
Fűtés jellege:
Cirkó
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
id0262019
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Pilis
Alapterület:
122 négyzetméter
Ár:
25.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
9721605
Szobák száma:
4
Fűtés jellege:
cirkó
Kor:
11-20 éves
Telekterület:
882
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Pilis főutcájáról nyíló mellékutcában található az ingatlan a 4-es főközlekedési út és a vasút közötti szakaszon.
A 882 nm-es telken egy 122,5 nm-es lakóház, egy kb. 15 nm-es garázs, valamint egy tároló kapott helyet. A lakóépület 2 generáció együttélésére is kiváló, hiszen két konyha és két fürdőszoba is rendelkezésre áll. Jelenlegi tulajdonosa a 2. generáció lakrészét nem használja, ezért annak minimális felújítása, kisebb munkálatokkal járó befejezése az új tulajdonos feladata lesz (festés, szoba burkolása). A használatban lévő nappali, konyha-étkező, 2 hálószoba, fürdő és külön WC hibátlan, ahogy mondani szokták: „még az irigy sem talál benne hibát" Az ingatlanon jelentős értéknövelő felújítások történtek: kicserélték az összes ablakot, új redőnyök lettek felszerelve, a nappali villanyvezetékezése teljesen új. A hátsó konyhában és fürdőben újak a vízvezetékek.
Az ingatlan összközműves. A kert locsolására fúrt kút is rendelkezésre áll, így nem a nagyobb költségű vezetékes vízzel kell a kertet öntözni. Az ingatlan fűtése a használatban lévő részben gázcirkóval, a használaton kívüli részben gázkonvektorral megoldott. A melegvíz ellátást a gázcirkó biztosítja, valamint villanybojler a hátsó konyhában és fürdőben.
Az ingatlan hitel és használt CSOK felvételére alkalmas.
Amennyiben hitellel, vagy CSOK-kal szeretné megvásárolni az ingatlant, irodánk bankfüggetlen, ingyenes ügyintézést vállal.
Érdeklődés
Pilis Home Ingatlan- Hitel- Biztosítás
Az értékesítő:
Pilis Home Ingatlan- Hitel- Biztosítás
E-PORT XXI. Kft.
+36-20-365-82-76
 
 
 
 
 
 
Küldés