Eladó ház Pilis, 24.900.000 Ft, 92 négyzetméter
24,9 mFt
Pilis,
eladó ház
Méret:
92 négyzetméter
Szobák:
3
Fűtés jellege:
Konvektoros
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
id0272019
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Pilis
Alapterület:
92 négyzetméter
Ár:
24.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
9772325
Szobák száma:
3
Fűtés jellege:
konvektoros
Kor:
50 évesnél régebbi
Telekterület:
882
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Pilis központi részén található az ingatlan. A 882 nm-es telken egy 92 nm-es 3 szobás lakóház, egy nyári konyhából és garázsból álló melléképület, valamint állattartásra alkalmas ólak kaptak helyet.
A nyári konyha 14,7 nm, a garázs 14 nm. A szobák napfényesek tágasak. A lakóépületbe 2 helyen van lehetőség belépni, vagy az előszobán, vagy a konyhán keresztül. Az épület a '60-as évek végén épült, azonban a folyamatos felújításoknak köszönhetően nagyon jó állapotú. Ki lettel cserélve az utcai szobák ablakai, valamint a bejárati ajtó. A villanyvezetékek 5 éve, míg a vízvezetékek kb. 8 éve lettek kicserélve. A festés 2 éves. A tetőszerkezet is fel lett újítva, részleges palacsere valósult meg, valamint újak az ereszcsatornák. Új a kiskapu és a nagykapu is, melyre egy motort szerelve elektromos nyitódásúvá alakítható.
Az ingatlan összközműves. Fűtése gázkonvektorral,illetve a konyha és az udvari szoba között beépített, valamint az egyik utcai szobában található cserépkályhákkal megoldott. A melegvíz ellátást villanybojler biztosítja. A kert locsolására fúrt kút áll rendelkezésre.
Az ingatlan CSOK-ra alkalmas. Amennyiben hitellel szeretné megvásárolni az ingatlant, vagy CSOK-ot igényelne, irodánk bankfüggetlen, ingyenes ügyintézést vállal.
Érdeklődés
Pilis Home Ingatlan- Hitel- Biztosítás
Az értékesítő:
Pilis Home Ingatlan- Hitel- Biztosítás
E-PORT XXI. Kft.
+36-20-365-82-76
 
 
 
 
 
 
Küldés