Eladó ház Pilis, 24.990.000 Ft, 132 négyzetméter
24,99 mFt
Pilis,
eladó ház
Méret:
132 négyzetméter
Szobák:
4
Fűtés jellege:
Központi
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
id0022021
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Pilis
Alapterület:
132 négyzetméter
Ár:
24.990.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10396565
Szobák száma:
4
Fűtés jellege:
központi
Kor:
50 évesnél régebbi
Telekterület:
1044
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Pilisen az M4-es főút felhajtójának közelében, a Vágóhíd utcában található az ingatlan. Az 1044 nm-es telken egy 110 nm-es, nappali+ 3 szobás lakóház, egy 22 nm-es 3 helyiségből álló melléképület, valamint egy 19 nm-es garázs kapott helyet. A melléképület némi ráfordítással akár egy külön generáció lakhelye is lehet.
A főépület több szakaszban az elmúlt időszakban felújításon esett át. Ennek keretében a tető új szarufákat, léceket, valamint zsindely héjazatot kapott. A villanyvezetékek szintén át lettek húzva, illetve új radiátorok lettek felszerelve.
Az ingatlanba a villany, 3 fázis, a gáz és a csatorna be lett vezetve, vízcsonk a kerítésen belül van, az érdekeltségi hozzájárulás már be lett fizetve, így a víz bevezetése sem okoz nagy problémát. Jelenleg a vízellátást fúrt kút biztosítja.
Az ingatlan fűtése gázkazánnal és vegyes tüzelésű kazánnal is megoldható. Ezen kívül 2 db cserépkályha is rendelkezésre áll, alternatív fűtési módként. A melegvíz ellátásról villanybojler gondoskodik.
Az ingatlan korábbi tulajdonosai állattartással foglalkoztak, melynek feldolgozásához 2 nagy helyiség áll rendelkezésre, egyikben sertésfeldolgozás, a másikban baromfifeldolgozás történt. Azoknak, akik szintén ilyesmiben gondolkodnak, kiváló lehetőség, hiszen minden adott a tevékenység végzéséhez!
Az ingatlan hitelképes, amennyiben ezzel a finanszírozási formával szeretné megvásárolni, irodánk bankfüggetlen, ingyenes ügyintézéssel tudja ebben segíteni.
Térkép
Érdeklődés
Pilis Home Ingatlan
Az értékesítő:
Pilis Home Ingatlan
E-PORT XXI. Kft.
+36-20-365-82-76
 
 
 
 
 
 
Küldés