Eladó ház Pilis, 23.000.000 Ft, 185 négyzetméter
23 mFt
Pilis,
eladó ház
Méret:
185 négyzetméter
Szobák:
3 + 3
Fűtés jellege:
Cirkó
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
id0232017
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Pilis
Alapterület:
185 négyzetméter
Ár:
23.000.000 Ft
Ingatlan azonosító:
8663429
Szobák száma:
3 + 3
Fűtés jellege:
cirkó
Kor:
21-50 éves
Telekterület:
719
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Elképzelte már, hogy milyen érzés,amikor egy munkával töltött nehéz nap után végre hazatérhet a település központjában lévő otthonába? Üdvözli családtagjait, majd kényelmesen elhelyezkedik a gyönyörű tágas, és hihetetlenül napfényes nappaliban, nézi a tévét, közben pattog a tűz a kandallóban, vagy nyári hőségben a klíma által teremtett kellemes hűvösben várja, míg párja elkészíti a vacsorát. Közben akár beszélgethetnek is, elmesélhetik egymásnak, hogy kivel mi történt aznap, hiszen a nappali és a konyha egy légtere ezt lehetőé teszi. Majd vacsorájukat elköltik a kertben található, tóval körülölelt szaletli alatt, juttatva egy-két kenyérdarabkát a benne úszkáló aranyhalaknak is.
Vacsora után mindenki visszahúzódhat saját kis birodalmába. 3 szoba és további 3 félszoba ad arra lehetőséget, hogy minden gyermeknek külön élettere legyen az emeleten, és a szülők is teljes nyugalomba elvonulhassanak. A szülői hálószobához külön fürdőszoba is tartozik, melyek egymásból nyílnak.
Amennyiben idős szülők, illetve már önállósodni kezdő gyermekük van, lakhatnak önökkel együtt, de egyben külön is, hiszen az elszeparált földszinti szobában erre remek lehetőség nyílik. A földszinten szintén van egy fürdőszoba, így kényelmük biztosított. A kényelmet szolgálja a házban továbbá a távirányítós elektromos redőny, az elektromos kapu és garázsajtó , a padlófűtés a földszinten, és a riasztó.
Az ingatlan összközműves, még ipari áram is van. Fűtése gázkombival, meleg víz ellátása gázkombival és villanybojlerrel megoldott.
Jöjjön el, nézze meg, váltsa valóra elképzeléseit! Meglátja, igaznak fogja ítélni a "Mindenütt jó, de legjobb otthon" örök érvényű megállapítást.
Érdeklődés
E-Port XXI. Hitel- Biztosítás- Ingatlan
Az értékesítő:
E-Port XXI. Hitel- Biztosítás- Ingatlan
E-PORT XXI. Kft.
+36-20-365-82-76
 
 
 
 
 
 
Küldés