Eladó ház Nagykáta, 47.900.000 Ft, 135 négyzetméter
47,9 mFt
Nagykáta,
eladó ház
Méret:
135 négyzetméter
Szobák:
4
Fűtés jellege:
Központi
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
id0222018
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Nagykáta
Alapterület:
135 négyzetméter
Ár:
47.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
9163024
Szobák száma:
4
Fűtés jellege:
központi
Kor:
21-50 éves
Telekterület:
871
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Nagykáta egyik csendes, nyugodt utcájában, a termálfürdőtől néhány száz méterre található az ingatlan. A 871 nm-es telken egy 135 nm-es hasznos lakóterületű, tetőtér beépítéses lakóház kapott helyet. A kivitelezés rendkívül igényes, bármerre nézünk, a tulajdonosok kitűnő ízlését dicsérő megoldásokat találunk. Azonban az ingatlanban nem csak a szépérzék, hanem a praktikum is megjelenik:.
• A melléképület tetejére telepített 7 kW-os napelem rendszer gondoskodik arról, hogy a ház villamos energia igényét kielégítsék, sőt lehetőség van a felesleg visszatermelésére is.
• a teraszról nyíló konyha remek lehetőséget ad jó időben a reggeli kávé elfogyasztására, vagy egy kis esti borozgatásra.
• A teraszról nyíló külön mosókonyha előnyeit a háziasszonyoknak nem is kell ecsetelnem.
• A kazánház nem csak mint kazánház funkcionál, hanem mint nyári konyha is, így a nagyobb kosszal járó konyhai műveletek a lakásban lévő gyönyörű konyha megóvásával elvégezhetőek.
• Az emeleti szinten klíma gondoskodik a kellemes hőmérsékletről.
• A víz tisztaságáért víztisztító felel,
• a tulajdonosok kényelmét elektromos garázsajtó, és csodálatos kovácsoltvas kerítésbe épített elektromos kertkapu szolgálják
• A ház riasztóval védett, távfelügyelethez bekötött.
• a kert locsolása házi vízmű segítségével történik, automata rendszerű
Az udvaron egy fedett grillező, bográcsozó hely van, saját mosogatóval, kényelmes leülési lehetőséggel. A szintén itt található kemence már csak az extra!
És a műszaki paraméterek:
A téglafalra 10 cm-es szigetelést tettek, ezzel biztosítva a ház rezsijének alacsonyan tartását. A fűtésről gázkazán és vegyes tüzelésű kazán is gondoskodik, a meleg vízellátást gázbojler adja.
A tetőtérben található gardrób helyiség igény szerint fürdőszobává is alakítható, ugyanis a csövezések már a falban vannak.
Az alku nélküli ár tartalmazza az összes konyhagépet, illetve beépített bútorokat (előszoba, gardrób), amik a képeken láthatóak.
Mindezek alapján úgy érzi, hogy ezt azonnal Önnek is látnia kell? Nincs akadálya, hívjon , győződjön meg minderről a saját szemével is, nem fog csalódni!
Érdeklődés
Pilis Home Ingatlan
Az értékesítő:
Pilis Home Ingatlan
E-PORT XXI. Kft.
+36-20-365-82-76
 
 
 
 
 
 
Küldés