Eladó ház Nyáregyháza, 30.000.000 Ft, 127 négyzetméter
30 mFt
Nyáregyháza,
eladó ház
Méret:
127 négyzetméter
Szobák:
4
Fűtés jellege:
Cirkó
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
id0032017
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Nyáregyháza
Alapterület:
127 négyzetméter
Ár:
30.000.000 Ft
Ingatlan azonosító:
8538594
Szobák száma:
4
Fűtés jellege:
cirkó
Kor:
6-10 éves
Telekterület:
6588
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Szeretne a nyugalom szigetén, elzárva a külvilágtól, teljes kényelemben, csak élvezve az életet élni? Ha igen, ez az ingatlan megvalósítja álmait!
Nyáregyháza szélén, azonban belterületi sűrűn lakott utcában található az ingatlan. S hogy lesz ez a nyugalom szigete? A hatalmas 6588 nm-es telket magas átláthatatlan kőkerítés veszi körül. Az utcáról elektromosan nyíló kapun keresztül juthatunk be a telekre. Az autó elhelyezésére elektromos garázsajtóval ellátott, kétállásos, járólapozott, szerelőaknás garázsban van lehetőség. A telken két lakóépület áll, egy kb. 100 nm-es főépület, illetve egy 27 nm-es melléképület. A főépületben nappali, galéria, két szoba, konyha , fürdőszoba , előtér található. Az ház nappalijában egy csodálatos, hatalmas akvárium és egy vízteres kandalló biztosítja a meghitt hangulatot. A melléképület két szobából, illetve egy fürdőszobából áll. A két épület két külön generáció költözésére is kiváló.
Amennyiben szeretne állatokat, illetve lovakat tartani, annak sincs akadálya. Erre egy 22 nm-es ól-istálló épület nyújt lehetőséget. Az ingatlan elhelyezkedését tekintve kitűnő a lovaglást kedvelőknek, hiszen tereplovaglásra is lehetőség van a közelben.
A család kényelmét és komfortérzetét az udvari medence és a szaletli szolgálja.
Az ingatlan összközműves, a kert locsolása fúrt kútról lehetséges. Fűtése gázcirkóval, illetve vízteres kandallóval, padlófűtéses rendszerrel megoldott. A meleg víz ellátásról a gázcirkó, illetve a villanybojler gondoskodik.
Az ár irányár. Komoly érdeklődés esetén az ár alkuképes.
A tulajdonost Soroksári, Erzsébeti, illetve Rákoshegyi 2 szobás lakás cseréje is érdekelné.
Érdeklődés
E-Port XXI. Hitel- Biztosítás- Ingatlan
Az értékesítő:
E-Port XXI. Hitel- Biztosítás- Ingatlan
E-PORT XXI. Kft.
+36-20-365-82-76
 
 
 
 
 
 
Küldés